FeweTT Radio ~ R3ntak Cyb3r T3rkini

Isnin, Januari 31, 2011

FeweTT Idol Musim Kedua

0 comments


Untuk pengetahuan semua kita akan melancarkan FeweTT Idol Musim kedua tak lama lagi, so kepada yang berminat boleh lah mengambil bahagian untuk memeriahkan lagi pertandingan kita ini hehe.

Syarat² dia mudah je, terbuka kepada semua kecuali dj fewettradio. Org lain semua leh join. Caranya dengan menghantar lagu nyanyian korang kepada kami disini samada Dj TT, Dj RockDJ, Dj Erry atau Dj Nielo, atau mana² owner yang berada kat chat box fewettradio leh je tanya dorang camne nak hantar lagu tu hehe.

Dan untuk menyenangkan korang lagi kita telah sediakan beberapa minus one tuk korang sedut untuk dinyanyikan. Korang boleh dapatkan minus one tersebut disini http://radio.fewett.org . Ada lebih kurang dalam 100 minus one disitu n korang leh pilih mana berkenan. Kalau korang ada minus one sendiri atau ingin nyanyi secara unpluged pun takde masalah hehe. Ikut selera korang.

So kepada yang berminat janagan lupa hanatar lagu korang kepada kami ye, Hadiah menarik menanti anda yang mana akan diumumkan semasa pelancaran nanti.